10 ml Ylang Ylang I esenciálny olej

Kód: 672
€6,90 –14 %
10 ml Ylang Ylang I esenciálny olej
€6,90 –14 % €5,90
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

Latinský názov: Cananga Odorata
Použitá časť rastlín: Kvety
Pôvod: Camores
Metóda extrakcie: Destilácia parou

Ylang Ylang je veľký strom pochádzajúci z krajín ako Malajzia, Filipíny a Indonézia. Jeho žlté kvety sú silne voňavé a majú dlhé koncové lístky. Éterický olej vyrobený z tejto rastliny sa získava vo veľkom množstve a preto je menej nákladný, ale je za to veľmi všestranný. Vôňa sa používa v parfumérskom a kozmetickom priemysle a tiež v potravinárskom priemysle.

Podľa vedy je Ylang-Ylang éterický olej mentálny stimulant. Tento olej je jedným z najlepších na relaxáciu mysle a tela, pomáha znížiť krvný tlak. Použitie v kúpeli alebo v masážnom oleji prirodzene zvyšuje relaxačný účinok. Zmierňuje stres, depresiu, alebo úzkosť.

Upozorňujeme vysoká koncentrácia Ylang Ylang môže spôsobovať bolesti hlavy alebo nevoľnosť.

Ylang Ylang znamená kvetina kvetov v Malajzii. Tradične sa považovala za afrodiziakum a relaxačnú vôňu. Kvety tohto stromu sa rozprestierali na manželskom lôžku novomanželov v Indonézii.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie